El grup Amma obre una residència i centre de dia a la ciutat


  • Comparteix:

La residència i centre de dia per a la gent gran del grup Amma han quedat oficialment inaugurats aquest dijous amb la visita de l'alcalde i la consellera d'Acció Social i Ciutadania. El centre, de gestió privada, està situat prop de la carretera de Roquetes i té capacitat per 180 residents i 30 persones de centre de dia. La residència té 10.000 metres quadrats construïts, sales polivalents, una biblioteca, un gimnàs i una sala de rehabilitació, a més d'un consultori mèdic.

El grup Amma va obrir el 2 de març a la ciutat la quarta residència de l'associació a Catalunya. El centre té habitacions individuals i dobles i servei de perruqueria, cafeteria, podologia, cuina i sales de teràpia, d'actes i de visites, així com una zona de jocs infantils.

Escoltem la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, que ha visitat aquest dijous l'espai, situat al carrer Víctor Hugo, prop de la carretera de Roquetes.

Carme Capdevlia

Són residències àmplies i molt pensades per l'atenció als residents.



El centre s'estructura en diverses unitats de convivència que acullen persones amb un estat de salut i unes necessitats similars. A més, també té un mòdul específic per a persones amb Alzheimer. L'alcalde, Lluís Recoder, ha expressat la seva satisfacció de comptar amb un nou centre d'aquestes característiques a la ciutat.

Lluís Recoder

Les instal·lacions són molt dignes per acollir la gent gran.




El director general d'Amma, Rafael Iglesias, ha explicat la filosofia del grup que també s'aplicarà al centre de Sant Cugat.

Rafael Iglesias

L'entorn és una meravella i ens ha permès construir el model Amma que personalitza el tractament de cada resident.





La inauguració oficial ha consistit en una visita de les autoritats i directius del grup a les noves instal·lacions i un pica-pica amb refrigeri, a més dels parlaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.