Queixes pels problemes d'aparcament que provoca la fira de Festa Major a Can Vernet


  • Comparteix:

Imatge de la zona de Can Vernet on s'està instal·lant la fira (Google Earth)

Imatge de la zona de Can Vernet on s'està instal·lant la fira (Google Earth)

Pares i mares del CEIP Pins del Vallès es queixen de les dificultats per circular i aparcar que provoca l'arribada a la zona dels firaires de Festa Major. Segons els afectats, els paradistes ocupen amb les seves caravanes i furgonetes l'espai on habitualment aparquen les famílies quan porten els alumnes al centre, incrementant les dificultats en el tram final del curs, que s'acaba dimarts.

Algunes famílies d'alumnes del CEIP Pins del Vallès s'han dirigit a Cugat.cat per queixar-se de les dificultats que troben aquests dies per aparcar a l'espai que habitualment feien servir per portar els seus fills al centre. L'arribada dels firaires de Festa Major, que ja han començat a instal·lar les seves parades i atraccions a la zona de Can Vernet, ha complicat la mobilitat al sector. La coexistència entre els vehicles dels firaires i els cotxes de les famílies de l'escola es mantindrà fins dimarts, quan s'acaba el curs escolar.

Segons ha indicat l'Ajuntament, l'arribada dels firaires també ha obligat a tallar al carrer Ventura Gassol per facilitar les tasques d'instal·lació de les atraccions.



  • Comparteix:

COMENTARIS

L'Ajuntament s'hauria de plantejar si té sentit autoritzar la instal·lació dels firaires arran d'habitatges i dificultant greument l'accés a la comissaria i a l'escola des de molts dies abans de l'inici de les festes. Els firaires queden a tocar de les vivendes i els veïns queden martiritzats un parell de setmanes sense poder dormir fins a la matinada segons expliquen ells mateixos. Les instal·lacions dels firaires ocupen del tot la via pública i han tallat el carrer que dóna accés a la comissaria i a l'escola. De passada ocupen amb les caravanes la zona d'aparcament restringit de l'escola. Demanaria a tothom que ens ho pensem bé abans d'anar o portar els nostres fills a les atraccions instal·lades.

Jordi. Enviat el 20/jun/09


Doncs a mi ja m'està bé. Així puc dur la petita caminant a la fira. Són quatre dies de festa que cal aprofitar

aaa. Enviat el 22/jun/09


ES INCREÍBLE QUE L\'AJUNTAMENT CONSIDERI AQUESTA COM A BONA UBICACIÓ PER LA FIRA D\'ATRACCIONS. NO CONTENTA A NINGÚ. QUINA NECESSITAR HI HA DE TENIR LES ATRACCIONS A 20 METRES DE LES VIVIENDES?? PQ HEM DE COMPLICAR LA MOBILITAT DE L\'ACCES A L\'ESCOLA I LA COMISSARIA?? PERQUÉ ES QUEIXEN TAMBÉ ELS FERIANTS DIENT QUE NO ELS AGRADA L\'UBICACIÓ PERQUÉ NO BE NINGÚ??? NO VAL L\'EXCUSA DE QUE NOMÉS SON 10 DIES! SI NINGÚ TROBA ADIENT AQUESTA UBICACIÓ, SERÀ QUE L\'AJUNTAMENT N0 HA TRIAT CORRECTAMENT. SENTIT COMÚ!

SENTIT COMÚ. Enviat el 22/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.