El Casal de Joves TorreBlanca tanca el curs com a espai consolidat per als joves


  • Comparteix:

El Casal de Joves TorreBlanca tanca el curs 2008-2009 i es consolida com a espai d'ús per als joves de Sant Cugat. L'entitat ha posat punt final al tercer trimestre de l'any aquest dissabte amb una jornada de celebració. La pintada del mur de l'exterior del Casal ha donat el tret de sortida a la festa, que ha comptat també amb una mostra oberta dels tallers fets des de l'abril i una exhibició de samba. Els membres de l'organització valoren la implicació del jovent en l'equipament però creuen que cal reforçar algunes activitats amb poca participació com els cicles de documentals i els debats i reflexions sobre l'actualitat.

La festa de fi de curs ha servit per fer un resum de les activitats que s'han dut a terme al Casal des de l'abril.

El coordinador de l'equipament cultural, Quim Pla, afirma que aquest any el Casal s'ha consolidat com a espai per als joves de la ciutat.

Quim Pla

Ha sigut l'any de consolidació. Ha refermat la línia programàtica de l'any passat i ha donat una continuïtat.


L'acte de tancament del curs ha comptat amb la pintada del mur exterior per part dels grafiters 'Hombres X'. Dos membres del grup expliquen en què consisteix la imatge que han escollit per pintar el mur.

Hombres X

El mural que pintarem representa l'aigua amb una dona. Fem un fons i després cadascú pinta el que vulgui al mur.


Els participants dels tallers de break dance i caixó gitano han mostrat en una actuació les habilitats que han adquirit durant el curs. Una exhibició i taller de samba, a càrrec de la professora Myrna Concha, ha tancat la jornada de celebració.

Alguns dels professors i alumnes dels tallers expliquen en què han consistit les activitats en què han participat.

Professors i alumnes

Ens han ensenyat tot el procés per fer un caixó. / Aprenen com moure's amb la música i moviments gimnàstics. / S'utilitza molt la capacitat aeròbica, perquè has d'anar ballant molt ràpid.


La festa de fi de curs, però, no posa punt i final a les activitats del Casal de Joves TorreBlanca, que ha programat pel juliol un taller de dansa contemporània i un de dansa afroamericana, moviment i expressió. L'entitat també té previstes diverses sessions de cinema a la fresca i un campionat de futbol sala, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.