Manel posa les notes musicals a l'aniversari de Promusa davant 3.000 persones


  • Comparteix:

Prop de 3.000 de persones s'han aplegat aquest dissabte a la nit per gaudir del concert de Manel, que ha servit per celebrar els 20 anys de Promusa. El grup revelació de la temporada no ha decebut els assistents, vinguts de tot Catalunya, i ha ofert un tast del seu primer treball, 'Els millors professors europeus'. Els teloners, els santcugatencs Carolina Chicken, han escalfat motors a la plaça del Centre Cultural que ha ballat fins a la mitjanit.

El guanyador del premi Enderrock 2009 al millor disc de pop-rock per 'Els millors professors europeus' ha començat la nit fusionant un dels seus temes, 'Nit freda per ser abril', amb una anècdota situada al bar Catalunya de l'estació de la ciutat. D'aquesta manera, Manel ha establert complicitat amb un públic santcugatenc de totes les edats i, fins i tot, amb ciutadans vinguts de Girona, Vilafranca del Penedès i Barcelona, entre altres municipis catalans.

El baixista del grup, Martí Maymó, ha valorat positivament l'escenari de la nostra ciutat i ha explicat que han adaptat el concert a Sant Cugat. Són declaracions a Cugat.cat.

Martí Maymó

El lloc molt bé, ens ve de gust tocar en llocs a l'aire lliure. Hem adaptat els temes a Sant Cugat.


La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, s'ha mostrat satisfeta per l'acollida de la iniciativa i ha destacat que el públic de Manel és el mateix que el dels pisos per a joves de Promusa, que ha bufat les 20 espelmes amb el grup revelació.

Mercè Conesa

És un públic que coincideix amb el de Promusa que promociona l'habitatge per a joves.





El públic no se n'ha anat decebut a casa i ha compartit les experiències del concert.

Públic

No hi ha gaire grups que ho facin, l'estil, les lletres. / M'agraden perquè són molt fins, el conjunt és molt bo. / Ens agraden molt.







Cugat.cat repartirà a partir de dilluns pòsters del concert signats pels membres de Manel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.