Creu Roja se suma a organitzacions de caritat per oferir ajudes als afectats per la crisi


  • Comparteix:

Creu Roja ha presentat aquest diumenge els kits d'ajuda a famílies afectades per la crisi. Sota el lema 'Ajudem els que tenim a prop', les persones que ho necessitin podran sol·licitar a través de l'Ajuntament ajuda alimentària, higiènica i escolar. Un total de sis kits, tres d'alimentació, un de suport escolar i dos dedicats a la higiene i necessitats del nadó, conformen aquesta iniciativa que respon a les necessitats derivades de la conjuntura econòmica actual.

Creu Roja ha adquirit a l'engròs la totalitat dels productes oferts als kits d'ajuda. La campanya 'Ajudem els que tenim a prop' pretén atorgar ajudes bàsiques a les famílies afectades per la crisi, de cara a la manca de subsidi d'atur previst pel proper mes de setembre.

Ho explica el president de Creu Roja a Sant Cugat, Enric Martínez.

Enric Martínez

Es preveu un increment de les demandes d'ajut per la finalització del subsidi d'atur per moltes famílies.


Llet, cereals, pasta, llegums i material escolar són alguns dels productes que conformen els conjunts. Els preus dels kits oscil·len entre els 10 i 31 euros. Les famílies que vulguin accedir a aquesta ajuda poden dirigir-se des d'avui als serveis socials de l'Ajuntament.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient i Valors Cívics, Marta Subirà, ha destacat la importància de la tasca caritativa de les organitzacions no gubernamentals per garantir l'ajut al major nombre de famílies possible.

Marta Subirà

És important que hi hagi un bon repartiment de les ajudes per arribar al màxim nombre de famílies possibles.






La iniciativa 'Ajudem els que tenim a prop' ha comptat amb la col·laboració de la emissora Catalunya Ràdio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.