TVE comença a emetre en alta definició a través de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de TVE

Imatge d'arxiu de TVE

Televisió Espanyola (TVE) ha començat a emetre aquesta setmana proves d'alta definició des del centre ubicat a Sant Cugat, que envia el senyal a Valladolid. L'emissió es fa des del canal 32 de la Televisión Digital Terrestre i de moment es dedica a la redifusió d'alguns programes com sèries i pel·lícules enregistrades en alta definició.

Dimecres passat TVE ha iniciat les proves d'emissió en alta definició a Valladolid, que és qui difon el senyal. La continuïtat del canal TVE HD (sigles d'alta definició en anglès) es fa des Sant Cugat que envia l'emissió a Valladolid. La cadena espanyola està assajant amb la sèrie documental 'Ciudades para el siglo XXI', les pel·lícules 'No digas nada' i 'El concursante' i un capítol de la sèrie 'Águila roja'.

D'aquesta manera, TVE s'avança a l'anunci que el director de Mitjans interactius de TVE i director de Mitjans a Catalunya, Pere Acosta, va fer al març on explicava que l'inici de les proves del nou canal seria al juliol.

Quan es produeixi l'apagada analògica, l'abril de 2010, TVE crearà un canal específic d'alta definició. El seu proper objectiu, després de les proves d'aquesta setmana, són les retransmissions esportives de futbol i tennis.

TVE està a les portes de celebrar el 50è aniversari de la inauguració dels estudis de l'edifici Miramar a Barcelona, el 14 de juliol de 1959.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.