Quatre detinguts per 15 atracaments a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han detingut els individus

Els Mossos d'Esquadra han detingut els individus

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre individus, tres d'ells menors i un quart de 18 anys, com a presumptes autors de 15 atracaments a Sant Cugat. Dos dels detinguts haurien comès vuit atracaments als carrers de la ciutat i establiments comercials, com una farmàcia, dues benzineres, un centre veterinari i un supermercat. Les detencions s'han fet amb la col·laboració de la Policia local.

Els primers arrestos es van produir el 20 de maig arran de les gestions realitzades pels Mossos. Aquests dos individus, de 16 i 17 anys, accedien als establiments amb la cara tapada i quan només hi havia una dependenta. Un dels menors intimidava la treballadora amb una arma de foc simulada o un bat de beisbol i l'altre, també armat, robava els diners de la caixa.

Les altres dues detencions es van fer el 9 de juny quan la Policia local va arrestar dos nois, de 16 i 18 anys, que van amenaçar un ciutadà amb una navalla i van robar-li els diners i el telèfon mòbil. Després se'ls ha relacionat amb sis robatoris més comesos a la via pública amb arma blanca entre desembre de l'any passat i juny d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.