El comerç local el torna a reunir a Sant Cugat per enfortir el sector


  • Comparteix:

La segona jornada informativa del comerç federat de Sant Cugat presentarà aquest divendres les campanyes que es faran a la diada de Sant Jordi i a la Mostra Sant Cugat Actiu. La Federació de Comerciants també anunciarà el llançament de la targeta client, que podria estar en ple funcionament aquest setembre.

L'acte, que tindrà lloc al 'Sant Cugat Hotel & Restaurante', servirà per presentar la campanya de Sant Jordi, la Mostra Sant Cugat Actiu i el llançament de la nova targeta de fidelització.

El president de la Federació de Comerciants, Josep Lluís Galvany, explica la campanya de foment de la lectura que es prepara per la diada de Sant Jordi i el gran estand que la Federació té reservat al Sant Cugat Actiu.

Josep Lluís Galvany

Presentarem la campanya de Sant Jordi que és una campanya d'escriptura de nens de 5 a 10 anys i d'11 a 18 anys. I també farem la presentació de l'estan que tindrem al Sant Cugat Actiu.


Dos anys després del naixement de la iniciativa, la Federació preveu que la targeta client es llençarà el setembre i es podrà utilitzar a ple rendiment a la propera campanya de Nadal.

Josep Lluís Galvany explica alguns dels avantatges que tindran els usuaris d'aquesta targeta.

Josep Lluís Galvany

Al mostrar la targeta el comerç et regalarà punts canviables per hores d'aparcament, entrades pel Teatre Auditori, descomptes a restaurants.


Durant la jornada se celebrarà un sorteig benèfic que repartirà 6.000 euros en premis entre els participants. Els beneficis de la recaptació aniran destinats a l'Associació pro disminuits psíquics i físics ASDI, l'Associació de Malalts d'Alzheimer i el taller Jeroni de Moragas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.