Cugat TV, la televisió on line de Sant Cugat, es presenta avui a la ciutadania


  • Comparteix:

Cugat TV es pot veure a www.cugat.cat/tv

Cugat TV es pot veure a www.cugat.cat/tv

Cugat TV, la televisió on line de Sant Cugat, es presenta avui en societat amb un inici simbòlic de les emissions a les vuit del vespre a la plaça d'Octavià. El naixement d'aquest nou mitjà de comunicació, integrat al grup de comunicació multimèdia Cugat.cat, pretén oferir a la ciutadania una plataforma per conèixer les activitats que es fan a Sant Cugat aprofitant les noves tecnologies. La nova televisió es veu per Internet, a pantalla gran i amb alta resolució, teclejant www.cugat.cat/tv.

Cugat TV neix amb vuit canals temàtics i una de les novetats més atractives, la possibilitat de l'internauta de confeccionar-se un novè canal, el canal propi, amb les preferències personals de cada usuari. El canal Escoles serà l'aparador de tot allò que genera la comunitat educativa santcugatenca. Els clubs i els equips esportius tindran el seu espai al canal Esports, mentre que els emprenedors i els agents econòmics de la ciutat es veuran reflexats al canal Economia. Els grups de música locals es faran seu el canal Música, que emetrà entrevistes i actuacions inèdites. El canal Actualitat ampliarà la informació del dia a dia amb reportatges i entrevistes a fons, i el canal Cultura oferirà continguts de literatura, art i teatre vinculats amb Sant Cugat. També hi haurà un canal Línia Directa, per fer més pròxima a la ciutadania la política local, i un canal Efemèrides, que recordarà episodis interessants de la història de Sant Cugat.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica que el naixement de Cugat TV és un gran pas per a la ciutat.

Mònica Lablanca

Creiem que serà un gran esdeveniment per a la ciutat. És una televisió que té tots els avantatges d'internet i de la televisió convencional.


Cugat TV, la televisió on line de Sant Cugat, es veu per Internet, a pantalla gran i alta resolució, teclejant www.cugat.cat/tv. El nou mitjà de comunicació ja ha començat les seves emissions i ha obert un canal temàtic per oferir les millors imatges de la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.