La carpa de 'TVE Catalunya en ruta' inicia el seu recorregut pel país des de Sant Cugat


  • Comparteix:

Televisió Espanyola (TVE) a Catalunya ha inaugurat aquest dimecres una carpa a la plaça del Centre Cultural des d'on emetrà actes en directe en el marc del 50è aniversari de la primera emissió des de Catalunya. Durant la inauguració de l'espai la directora de TVE a Catalunya, Montse Abbad, ha destacat la gran acollida que ha tingut sempre TVE a la nostra ciutat. La carpa es mantindrà a Sant Cugat durant els dos primers dies de la Festa Major i a partir de diumenge iniciarà un recorregut que la portarà a ciutats com Lleida, Tarragona i Vic, entre d'altres.

Un centenar de persones han assistit aquest dimecres a la inauguració d'aquesta iniciativa que porta el nom de 'TVE Catalunya en ruta'. El plató instal·lat a Sant Cugat acollirà emissions en directe per tot Catalunya, que inclouran un càsting infantil de reporters, actuacions musicals i dels Lunnis, debats i col·loquis. L'espai estarà obert a tots els ciutadans que vulguin assistir-hi.

Durant l'acte inaugural la directora de TVE a Catalunya, Montse Abbad, ha explicat perquè han volgut començar el recorregut des de Sant Cugat.

Montse Abbad

Tot aquest recorregut l'hem volgut començar a Sant Cugat perquè és la nostra ciutat germana que ens acull des de fa més de 26 anys.




A l'acte d'inauguració també ha assistit el regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, que ha destacat l'aposta que va fer TVE traslladant la seva seu a Sant Cugat.

Jordi Puigneró

Pels santcugatencs és un fet important tenir TVE a la ciutat. Van fer una aposta arriscada però crec que va ser encertada.




La carpa estarà a Sant Cugat fins dissabte i després iniciarà un recorregut que la portarà a ciutats com Lleida, Tarragona, Amposta, la Bisbal del Penedès, Mataró, Vic i Sant Feliu de Guíxols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.