Botifarrada i música per mostrar que les obres no tanquen el comerç a Valldoreix


  • Comparteix:

La rambla Jacint Verdaguer acollirà la botifarrada

La rambla Jacint Verdaguer acollirà la botifarrada

Els comerciants i empresaris de Valldoreix organitzen aquest dissabte una festa per mostrar que les obres a la rambla de Jacint Verdaguer no aturen l'activitat comercial al territori. La festa, que durarà gairebé tot el dia, comptarà amb música, animació i una botifarrada popular al tram de la rambla davant del Registre de la Propietat. Una festa country tancarà la jornada.

A les onze del matí començara la festa amb animació per als més petits. La música acompanyarà la celebració fins al punt del migdia quan començarà la botifarrada popular. A la tarda, la música country omplirà l'espai i una monitora donarà classes per aprendre a ballar aquest estil de música.

L'organització espera que aquesta iniciativa serveixi per dinamitzar la zona. Ho ha explicat a Cugat.cat la membre de l'organització Núria Búfala.

Núria Búfala

Hem decidit fer-ho per mostrar que tot i les obres el comerç segueix obert. A més, ha de ser una llavor per continuar fent activitats.




Els tiquets per la botifarrada es poden aconseguir el mateix dissabte i tenen un preu de sis euros, tres per al més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.