Barcelona-Sant Cugat, trajecte més habitual dels usuaris dels Túnels de Vallvidrera


  • Comparteix:

Els Túnels de Vallvidrera funcionen des del 1991

Els Túnels de Vallvidrera funcionen des del 1991

Prop de 17.500 trajectes, gairebé la meitat dels viatges dels Túnels de Vallvidrera en dia feiner, corresponen a desplaçaments entre Barcelona i Sant Cugat, segons un estudi de la concessionària de la via, Tabasa. Aquesta empresa pública adjudicarà al setembre els primers estudis per decidir com s'ha de desdoblar aquest túnel que enllaça Barcelona amb el Vallès.

El recorregut entre Sant Cugat i Barcelona és el més transitat, seguit dels viatges entre Barcelona i Terrassa, i entre la capital i Rubí. El document revela que els 35.000 vehicles que passen per aquesta via diàriament dupliquen els que ho feien al 1991, any en què va entrar en funcionament. L'estudi també conclou que el perfil d'usuari dels Túnels de Vallvidrera és un home de 26 a 40 anys, que viatja sol i amb cotxe de gamma alta.

Pel que fa als estudis per desdoblar els túnels, el document haurà de concretar com es connecta amb la trama urbana de Barcelona. Més enllà d'un segon túnel, que també sortiria de la Via Augusta, es podria fer un altre ramal que es desviaria a mig túnel i enllaçaria amb l'avinguda J. V. Foix, una opció que planteja un estudi de Tabasa que permetria evacuar cotxes a un altre punt de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.