El sindicat USTEC rebutja la nova Llei d'educació i assegura que seguirà de prop la seva aplicació


  • Comparteix:

La USTEC ha convocat diverses manifestacions en contra de la reforma educativa

La USTEC ha convocat diverses manifestacions en contra de la reforma educativa

El sindicat majoritari entre el professorat, la USTEC, continua mostrant-se contrari a la nova Llei d'educació, acabada d'aprovar al Parlament. La USTEC assegura que el text final de la llei afavoreix la privatització i que pot representar un perill si comporta retallades de plantilla en els centres escolars. Els professors no tenen cap manifestació prevista, però asseguren que seguiran de prop el desplegament de la llei i que es faran sentir si veuen que la nova llei els perjudica.

Tot i que descarta mobilitzacions a curt termini, la USTEC assegura que la llei que finalment s'ha aprovat al Parlament no els satisfà, ja que inclou molts aspectes que no tenen el suport de la majoria del professorat.

Així ho explica el delegat de la USTEC al Vallès Occidental, Pep Barceló.

Pep Barceló

Aquesta llei dibuixa un futur immediat amb perills com la privatització, la comercialització i fins i tot l'exclusió social de certs sectors.




Barceló explica com actuaran a partir d'ara.

Pep Barceló

Seguirem fent públic tot el que vagi en detriment de la societat i de les famílies, i seguirem defensant les condicions de treball dels docents.







El delegat d'USTEC a la comarca considera que els resultats de la nova llei ja es començaran a veure a partir del proper curs, si com temen es produeix una retallada en el nombre de treballadors de les escoles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.