Paella, esport i havaneres a la Festa Major de la Floresta


Temes relacionats

Obert el concurs de cartells per a la Festa Major de la Floresta (10/abr/09)


  • Comparteix:

La Trobada de Mestres Paellers té sempre molt èxit / arxiu

La Trobada de Mestres Paellers té sempre molt èxit / arxiu

La Festa Major de la Floresta comença aquest cap de setmana amb un concert de música a la fresca dissabte i la cursa popular, diumenge. La festa continuarà a partir de divendres de la setmana vinent amb havaneres, teatre, concerts juvenils i màgia com a activitats més destacades.

El tret de sortida a la Festa Major es donarà aquest dissabte a les vuit del vespre amb la lectura del pregó i amb coca i una copa de cava per a tots els assistents.

El membre de la comissió de festes de la Floresta, Xavier Sans, ha avançat a Cugat.cat qui serà la pregonera d'enguany.

Xavier Sans

La pregonera serà la Maite Cercós. Una veïna de la Floresta molt vinculada al teixit social del districte.




La mateixa nit, a partir de dos quarts de deu, el grup Los Carajillos oferiran un concert a les escales Emili Reñe. Les activitats esportives s'han reservat per a diumenge, amb la celebració de la 26a Cursa Popular al matí i la 5a Caminada a la tarda.

Sans ha explicat la previsió que tenen de participació per la 26a Cursa Popular.

Xavier Sans

A hores d'ara ja estem llindant el centenar, tot i que encara queden dies. Tancarem com a molt amb 250 participants.


La programació festiva continuarà el divendres de la setmana vinent amb continguts musicals. A les sis de la tarda es disputarà un campionat de cantar amb el videojoc Sing Star. Al vespre, arribarà el torn dels concerts juvenils amb els grups La Flowresta Sounds, Virginia Band i Wazowsky. A les deu de la nit s'oferirà l'obra de teatre 'Estocolmo, mon amour'.

L'endemà, dissabte, es dedicarà el matí a jocs i tallers pels més petits. Al migdia se celebrarà la 16a Trobada de Mestres Paellers i al vespre l'orquestra Maui Sextet amenitzarà el ball de Festa Major.

Diumenge acabarà la Festa Major de la Floresta amb una missa al matí i el concert d'havaneres a les deu de la nit a càrrec del grup 'La Mar Salada'.

La major part d'activitats de Festa Major se celebraran a les pistes poliesportives del districte on també hi haurà instal·lat un servei de bar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.