2n concurs de vídeos d'estiu YouTube Sant Cugat


  • Comparteix:

Entrega dels premis de la primera edició

Entrega dels premis de la primera edició

L'Ajuntament posa en marxa, per segon any consecutiu, un concurs de vídeos d'estiu a través del portal YouTube amb la participació de Cugat.cat. Les peces han de tenir un límit d'un minut, una frase indicativa de l'autor i respectar les condicions i privacitat del portal YouTube. En aquesta edició s'afegeix el Premi Vodafone per vídeos enregistrats a través de telèfons mòbils.

L'Ajuntament i Cugat.cat gestionen el canal Sant Cugat del portal d'intercanvi de vídeos YouTube, que en un any de vida ha rebut més de 12.000 visites i 30.000 reproduccions. Per participar al concurs cal enregistrar un audiovisual, d'un minut de durada, de temàtica estiuenca i ha de portar una frase amb la identificació de l'autor seguida de 'sóc de Sant Cugat'. Els treballs han de complir les condicions de privacitat i drets d'autor de YouTube. En el cas del Premi Vodafone, per vídeos enregistrats amb telèfons mòbils, els treballs hauran de constar una sola seqüència sense edició posterior.

Un cop penjats els vídeos al YouTube, cal enviar l'enllaç a l'adreça youtube@cugat.cat amb les dades personals de l'autor i l'edat. El termini de presentació estarà obert fins el 30 d'octubre.

Videocàmeres, impressores, Mp4, càmeres de fotos digitals i telèfons mòbils són els premis de la segona edició del concurs gentilesa de Media Markt, Hewlett-Packard i Vodafone.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.