Obert el període de sol·licituds per a la targeta T-12


  • Comparteix:

Els FGC estan inclosos en la T-12

Els FGC estan inclosos en la T-12

La targeta T-12, que permetrà als infants de quatre a 12 anys viatges il·limitats d'una zona en els mitjans de transport integrats per 35 euros, es posarà en marxa el 14 de setembre. A partir de dimecres, es podrà tramitar l'emissió de la targeta, que haurà d'usar-se amb el carnet d'identitat.

Aquest títol de transport d'una zona inclourà metro, Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), Renfe, tramvia i línies de bus. En la seva primera emissió, la targeta tindrà una validesa de 16 mesos. Per obtenir el títol, els pares o tutor del beneficiari podrà adreçar-se las punts de tramitació de sol·licituds i pagar 35 euros, inclòs l'IVA. En el cas de municipis de la segona corona com Sant Cugat, es podrà fer el pagament pel Servicaixa i s'haurà d'enviar a un apartat de correus la sol·licitud, la fotocòpia del carnet d'identitat del nen i el comprovant del pagament de la T-12. Es poden obtenir les sol·licituds a estancs, estacions d'autobusos i a oficines d'atenció a l'usuari de les empreses de transport públic.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.