El Curs Internacional de Cant 2009 tanca la seva sisena edició amb un concert


  • Comparteix:

El Curs Internacional de Cant Sant Cugat 2009 clourà la seva sisena edició aquest dissabte a la tarda amb un concert que mostrarà el treball dels participants al certamen. L'acte també comptarà amb l'actuació de la soprano Yasuko Sato. Com és tradicional, el claustre del Monestir serà l'encarregat d'acollir aquest acte de cloenda del curs que ha comptat amb professionals del cant de reconegut prestigi.

A partir de les set de la tarda, el claustre del Monestir, acollirà el concert de cloenda del VI Curs Internacional de Cant 2009. Els alumnes seleccionats opten al Premi Camerata Sant Cugat 2009 dotat amb 1000 euros. L'acte també acollirà el lliurament de beques de la Fundació Jaume Aragall. Precisament, la soprano Yasuko Sato, encarregada de tancar el certamen, va ser ser la guanyadora del premi internacional 2008 d'aquesta fundació.

El premi serà atorgat per un jurat format per Mirna Lacambra (Òpera de Sabadell), Sílvia Gasset (Fundació Jaume Aragall) o Perdro Clarós (Fundació Clarós) entre d'altres. Una trentena d'alumnes han participat d'aquesta sisena edició que va començar aquest dilluns.

Els assistents podran gaudir d'aquest concert de cloenda per només deu euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.