Els santcugatencs no han vist afectada la seva mobilitat pel pas del Tour de França


  • Comparteix:

El tall del trànsit en diverses vies de comunicació de la ciutat i la circulació irregular dels autobusos urbans a causa del pas del Tour de França no ha afectat la mobilitat dels veïns consultats per Cugat.cat. Bona part dels usuaris de transport privat no ha fet desplaçaments en l'horari amb restriccions de trànsit. Els consumidors de transport públic, de la seva banda, no han vist afectada la seva línia.

El pas de la setena etapa del Tour de França per la nostra ciutat ha afectat la circulació de les línies d'autobusos urbans 1,2,3 i 8, a més de comportar el tall de vies com l'avinguda de Gràcia i el carrer Francesc Moragas. Tot i el període de temps en què hi ha hagut aquestes restriccions, de nou del matí a dotze del migdia, els santcugatencs no han trobat cap inconvenient per desplaçar-se.

Els veïns n'expliquen els motius.

Veïns

Hem sortit cap a tres quarts d'onze i hem pogut estacionar a Coll Favà. / He pogut disposar de transport públic per desplaçar-me avui. / Treballo abans del començament del Tour.



Després de recórrer els cinc quilòmetres que travessen Sant Cugat, la circulació a les vies tallades ha quedat completament restablerta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.