Mira-sol para la taula al carrer


  • Comparteix:

El Casal del districte ha estat l'escenari de totes les activitats

El Casal del districte ha estat l'escenari de totes les activitats

Els mirasolencs han tret les carmanyoles al carrer per sopar amb els veïns. Així és com Mira-sol ha tancat aquest dissabte la segona jornada de la seva Festa Major, amb un àpat col·lectiu i l'escenari obert a espectacles protagonitzats pels propis veïns.

Al recinte del Casal Cultural de Mira-sol no han calgut ni regles ni inscripcions. Els mirasolencs han sortit a la fresca amb carmanyoles, plats de plàstic i càntirs per trobar-se amb els veïns.L'acte ha reunit més de 500 comensals segons l'organització i la majoria ha optat pels plats freds, encara que alguns s'han animat a fer una barbacoa.

Quan les taules s'han començat a buidar de menjar, l'escenari s'ha omplert de cantadors espontanis. Per primera vegada el sopar popular ha anat acompanyat d'un karaoke. L'Orquestra La Banda del Drac ha tancat el sopar popular a partir de la mitjanit a base de ritmes de totes les èpoques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.