El Casal de Mira-sol viu una tarda de propostes festives per a totes les edats


  • Comparteix:

Les famílies s'han aplegat al Casal de Mira-sol

Les famílies s'han aplegat al Casal de Mira-sol

La tarda d'aquest dissabte de Festa Major al Casal de Mira-sol ha comptat amb activitats per a totes les edats. L'espectacle en família ha aplegat els més menuts que han seguit amb atenció l'explicació de contes pintats a càrrec de Metromàtic Teatre. El Mercat d'Intercanvi, el campionat de ping pong i les classes de break dance són altres de les propostes que han reunit amb èxit tots els membres de les famílies mirasolenques.

Enguany s'ha apostat per introduir activitats destinades tots els membres de la família. L'èxit de la proposta s'ha mostrat amb la bona afluència de participació que han tingut la majoria d'activitats.

Propostes com el campionat de ping pong, el taller de break dance i el torneig d'escacs han intentat captar el públic adolescent que fins ara no havia comptat amb activitats destinades a la seva edat. Ho explica la tècnica de Cultura, Maria Farriol.

Maria Farriol

Per aquesta franja d'edat intermitja hem organitzat un torneig de ping pong, un altre d'escacs i un taller de break dance. Crec que amb aquestes novetats els hem enganxat a la Festa Major.



El Mercat d'Intercanvi ha amanit la tarda festiva amb l'oferta de productes tèxtils, llibres, joguines, eines, i mobles, entre d'altres, al pati del Casal.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.