Centenars de persones han participat de la Festa Major de Mira-sol aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Tots els actes han comptat amb una nombrosa participació

Tots els actes han comptat amb una nombrosa participació

El tradicional concert d'Havaneres i el rom cremat han dit adéu a tres dies de Festa Major a Mira-sol. Centenars de mirasolencs han pogut gaudir de prop d'una vintena d'activitats programades i d'un cap de setmana intens que ha estat marcat pel protagonisme dels més petits. Mira aquest vídeo a Cugat tv

El districte de Mira-sol ha viscut un cap de setmana intens amb tot un seguit d'activitats pensades per tota la família. Els més petits s'han convertit en els protagonistes d'una festa que ha estat marcada per espectacles familiars, balls, tallers, nombroses competicions i concerts. Les festes, organitzades des de l'Ajuntament, han comptat amb el suport de diverses associacions de veïns que van donar el toc d'humor a la nit de dissabte amb actuacions preparades pels mirasolencs.

La nota musical de la Festa Major ha vingut acompanyada del jazz amb diversos concerts que han anat sonant durant els tres dies. Els espectacles i tallers per nens no s'han quedat enrere i han ocupat diversos punts del districte. El ball també ha estat protagonista gràcies a l'orquestra La Banda del Drac, que ha fet ballar els veïns dissabte a la nit. Com a novetat aquest any ha destacat el Mercat d'Intercanvi que ha aplegat desenes de persones amb gran èxit.

La tarda de diumenge s'ha caracteritzat per l'actuació castellera i el lliurament de premis dels diversos campionats que s'han disputat aquests tres dies. Com ja és tradicional, un concert d'havaneres i el rom cremat han tancat l'edició d'enguany de Festa Major a Mira-sol. L'actuació, a càrrec del grup 'El Bergantí', ha tornat a posar el punt i final a les festes mirasolenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.