El Bus dels Estudis de la UPC marxa de Sant Cugat desprès de visitar els instituts de la ciutat


  • Comparteix:

El bus dels estudis de la UPC a Terrassa marxa aquesta tarda de Sant Cugat després de visitar tots els instituts de la ciutat i acostar l'oferta educativa que ofereix la Universitat Politècnica. El bus ha visitat als matins els centres de secundària mentre que les tardes s'ha instal·lat a la Plaça d'Octavià per apropar la informació als alumnes que hauran de triar carrera universitària l'any vinent.

Els alumnes de l'institut Leonardo Da Vinci han pogut remenar i preguntar els dubtes sobre algunes de les carreres que s'imparteixen a la UPC a Terrassa. Els propis universitaris són els encarregats d'explicar les carreres i les sortides professionals.

Avui és l'últim dia d'estada d'aquest bus a la ciutat. Després de visitar tots els instituts, el responsable de l'Oficina d'Informació, Josep Lluís Melgosa, ha explicat que tots els municipis per on han passat han mostrat la seva satisfacció per la iniciativa:

Josep Lluís Malgosa

La valoració per part dels centres que hem visitat ha estat molt positiva


Recordem que aquest bus està emmarcat dins el Mini-Saló de l'Ensenyament ubicat a la Casa de Cultura i que encara s'allargarà fins l'11 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.