Cugat.cat ofereix una cobertura especial del seminari d'estiu de la Unipau


  • Comparteix:

Cugat.cat apropa el seminari de la Unipau

Cugat.cat apropa el seminari de la Unipau

Cugat tv oferirà les entrevistes als ponents més destacats del seminari d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau). D'aquesta manera, el grup comunicatiu Cugat.cat farà una cobertura especial del curs.

Cugat tv instal·larà un 'set' televisiu al Centre Borja, on té lloc el seminari d'estiu. Allà s'enregistraran les entrevistes, que posteriorment es podran veure a la web de Cugat tv. En paral·lel, Cugat ràdio emetrà pel 91.5 de la FM les converses i el diari electrònic Cugat diari informarà del contingut de les sessions i taules rodones.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica la cobertura que seguirà el grup de comunicació multimèdia en el 24è curs d'estiu de la Unipau.

Mònica Lablanca

Cugat.cat vol ajudar a Unipau difonent les activitats a través d'un plató de Cugat tv situat al centre Borja, i Cugat diari i Cugat ràdio seguiran totes les conferències del curs.




Els curs d'estiu de la Unipau, que s'allarga fins dimecres de la setmana vinent, se centrarà enguany en el paper del continent asiàtic en l'escena internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.