La Floresta escalfa motors amb un primer cap de setmana d'activitats de Festa Major


  • Comparteix:

5a Caminada Popular de la Floresta

5a Caminada Popular de la Floresta

La Floresta ha iniciat aquest cap de setmana les activitats de la seva Festa Major amb la vista posada en les properes jornades. L'organització ha assegurat que les primeres activitats han funcionat bé, tot i que la festa grossa tindrà el seu clímax el proper cap de setmana. L'objectiu per aquests dies és aconseguir la cohesió entre els veïns a través d'activitats per a tots els públics. Mira aquest vídeo a Cugat tv

Les primeres dues jornades de celebracions han estat especialment dirigides a les activitats esportives. La partida simultània d'escacs de dissabte ha obert el programa d'activitats per donar pas a la Cursa Popular i la la Caminada Popular.

La presidenta de la Comissió de Festes del districte, Maribel Martínez, ha expressat la seva satisfacció per l'èxit de participació que han tingut les activitats programades. Tot i així s'ha mostrat crítica amb la manca d'actuació del consistori enfront les mancances de la Floresta i ha explicat que es duran a terme reivindicacions en el transcurs de la Festa Major.

Maribel Martínez

Jo sempre he estat contrària a fer de la Festa Major un acte reivindicatiu, ara bé, trobo que aquest any si es fa una mica reivindicativa ha arribat l'hora de fer-ho i amb força.


El tret de sortida oficial, com a qualsevol festa grossa, ha estat el pregó. Enguany, la florestana Maite Cercós ha estat l'encarregada d'oferir un discurs que un any més s'ha centrat en les mancances del districte. Cercós ha destacat aspectes com la manca de neteja i de seguretat.

Maite Cercós

L'Ajuntament ha fet moltes coses però em preocupa que hi ha molta brutícia. Està poc cuidat. Sempre demanen que actuï la Policia a la plaça de l'Estació.


La Festa Major de la Floresta continua el proper cap de setmana amb un programa d'activitats dirigides a joves, famílies i als més menuts. D'aquesta manera el districte s'omplirà de música, propostes gastronòmiques i ball. Tot i així, l'organització ha avançat que pel proper cap de setmana preparen una acció reivindicativa que també tindrà un toc festiu.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.