Satyarthi: 'El creixement econòmic de l'Àsia no enriqueix la societat'


  • Comparteix:

Kailash Satyarthi durant l'entrevista per Cugat tv

Kailash Satyarthi durant l'entrevista per Cugat tv

El gran desenvolupament de l'economia asiàtica no s'ha traduït en millores en la població. Així ho ha denunciat aquest diumenge a Sant Cugat el president de la Marxa global contra el treball infantil, Kailash Satyarthi. A més, Satyarthy ha recordat que els grans oblidats del continent asiàtic són els nens i que l'educació és la la clau per combatre l'esclavitud infantil. L'activista hindú ha participat en una taula rodona de la 24ena edició de la Unipau. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

Ja són més de 67.000 els nens esclaus que ha alliberat l'organització liderada per Satyarthi. Segons l'activista hindú, la situació política i social als països asiàtics és la gran culpable dels alts nivells de treball infantil al continent, però no l'única. Les grans empreses multinacionals i la manca d'implicació dels governs desenvolupats també són responsables del l'esclavitud infantil.

L' educació de qualitat és la fórmula per combatre el treball infantil, segons Satyarthi. Són declaracions a Cugat.cat.

Kailash Satyarthi

Les millores en el camp econòmic no enriqueixen a la gent pobre ni als nens perquè no s'inverteix en política educativa.


El president de la Marxa global contra el treball infantil reconeix que el creixement econòmic de l'Àsia és un realitat però que no ha repercutit a la majoria de la població.

Kailash Satyarthi

Desafortunadament el creixement econòmic dels països asiàtics no enriqueix la societat més pobre.




Kailash Satyarthi, també president de la Campanya global per a l'educació, ha participat en la quarta jornada de la Unipau a la taula rodona 'L'educació i el seu paper en el creixement de l'Àsia'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.