Els centres cívics dels districtes ja tenen a punt la programació dels tallers del curs que ve


  • Comparteix:

Mira-sol ja té a punt els tallers del curs vinent / imatge d'arxiu

Mira-sol ja té a punt els tallers del curs vinent / imatge d'arxiu

Els centres cívics dels districtes oferiran el proper curs tallers d'infància i família a banda dels tradicionals cursos de coneixement, benestar personal, expressió i recursos. Les propostes s'amplien amb activitats més concretes per atraure nous usuaris als casals i ampliar l'oferta de lleure i formació. Al setembre s'obrirà el període d'inscripció als cursos i tallers que arrencaran a l'octubre.

Expressió, coneixements, creixement personal i recursos són els quatre grans blocs temàtics de l'oferta de cursos i tallers dels centres cívics de la Floresta, les Planes i Mira-sol, als quals enguany s'afegeixen els d'infància i família. Aquest apartat va dirigit a les famílies, pares i fills, i abasteix diversos temes que van del reciclatge a la dansa i el karate infantil, entre d'altres. Cada àrea amplia propostes amb cursos i tallers específics.

La tècnica de Cultura i Joventut de l'Ajuntament Maria Farriol ha explicat a Cugat.cat que cada trimestre incorporen noves propostes.

Maria Farriol

Intentem mantenir les classes que funcionen, però oferim cada trimestre novetats per atraure més gent.


A més, enguany també s'oferiran monogràfics, cursos de quatre o cinc sessions, dedicats a temes concrets com massatges, economia domèstica i automaquillatge.

El període de matriculació s'allargarà tot el setembre i els cursos s'iniciaran la primera setmana d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.