La Plataforma Aturem la Guerra de Sant Cugat participarà dissabte a la manifestació de Barcelona


  • Comparteix:

La Plataforma Aturem la Guerra de Sant Cugat participarà a la manifestació contra la guerra que es farà a Barcelona aquest dissabte. A partir d'aquest dijous, diferents entitats dinamitzaran la concentració que es fa setmanalment davant la plaça de l'Ajuntament.

L'última assemblea de la Plataforma ha decidit mantenir totes les activitats que s'organitzen des de l'inici del conflicte, com la cassolada dels dimecres i les concentracions dels dijous. A més, però, la plataforma donarà suport a l'aturada de 15 minuts que convoquen els sindicats, i anima tots els santcugatencs a participar a la manifestació de Barcelona d'aquest dissabte. Ho explica un dels portaveus d'Aturem la guerra, Ramon Pros:

Ramon Pros

La manifestació de dissabte volem que sigui un clam contra la guerra i contra els nostres governants


La concentració silenciosa davant la plaça Barcelona, que es fa cada dijous des de l'inici de la invasió de l'Iraq, comptarà aquest dijous amb activitats addicionals que coordinarà el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat:

Ramon Pros

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat serà el responsable de dur a terme l'activitat de dijous


Des de la plataforma també s'ha anunciat que la consulta popular sobre la guerra continua oberta a diferents entitats, fins aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.