Les fundacions socials troben al Mercat de Pagès un aparador pels seus productes ecològics


  • Comparteix:

Els productes oferts són frescos

Els productes oferts són frescos

El Mercat de Pagès ha ofert de nou a la plaça Pep Ventura aliments sota l'etiqueta de producte de qualitat, ecològic i amb preu just. No han faltat aquest dissabte pagesos ni firaires artesanals, però tampoc fundacions de caire social. Les entitats sense afany de lucre han trobat en aquesta iniciativa promoguda per l'Ateneu una oportunitat per distribuir els seus productes ecològics.

L'època estival s'ha traduït en una baixada de les vendes en la tercera edició del Mercat de Pagès. Malgrat el descens, l'Ateneu assegura que la iniciativa ja s'ha consolidat com un mercat on trobar productes frescos i de qualitat a un preu just.

La coordinadora, Anna Guitart, remarca que el Mercat de Pagès també s'ha preocupat d'oferir una plataforma a les fundacions de caire social.

Anna Guitart

Hi ha moltes fundacions i associacions sense ànim de lucre que utilitzen l'agricultura ecològica per donar feina a persones amb problemes d'intregració social.



A més dels pagesos i els productors artesanals, el Mercat de Pagès ha ofert aliments ecològics de fundacions sense afany de lucre. És el cas de l'entitat Aprodisca, que dóna feina a persones amb disminució psíquica, i de la fundació santcugatenca Putxet, que acull immigrants amb risc d'exclusió social.

Fundacions socials

Gestionem un hortet cedit per un particular a la Floresta. / Donem un valor afegit perquè oferim feina a les persones amb discapacitat i amb malaltia mental.







Com a complement del Mercat, l'Ateneu ha ofert durant el matí una activitat sobre el consum d'aigua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.