Les havaneres tanquen una Festa Major de la Floresta que 'funciona'


Temes relacionats

Paelles per als grans, inflables per als més menuts a la Festa de la Floresta (25/jul/09)

La música local omple la Festa Major de la Floresta (25/jul/09)


  • Comparteix:

El grup d'havaneres 'La mar salada' despedeix la Festa Major de la Floresta

El grup d'havaneres 'La mar salada' despedeix la Festa Major de la Floresta

Les havaneres i el rom cremat diuen adéu a dos caps de setmana de Festa Major a la Floresta amb la companyia de més de 200 persones. La música pels més joves i les activitats esportives han estat les protagonistes de les jornades festives. Prop d'una trentena de propostes han omplert els carrers del districte amb música, competicions i ball dins una programació que els organitzadors donen per consolidada. Mira aquesta video a Cugat tv

Durant dos caps de setmana la Festa Major de la Floresta ha portat la gresca als seus carrers per a fer gaudir grans i petits. Les primeres jornades festives han comptat amb música, tallers infantils i activitats esportives tan exitoses com la massiva cursa que ha aplegat més de 300 corredors.

Un campionat de Sing Star i un concert a càrrec de quatre grups locals, han estat els encarregats d'encetar aquest segon cap de setmana de Festa Major marcat per una programació pensada per a tots els públics. La novetat d'enguany ha estat l'espectacle del màgic Krank que ha deixat els assistents bocabadats amb els seus trucs. El toc gastronòmic ha vingut de la mà de la Trobada de Mestres Paellers.

El portaveu de la Comissió de Festes, Xavier Sans, fa un balanç positiu de la Festa Major florestana d'enguany.

Xavier Sans

Fem un balanç molt positiu. És una Festa major que s'està consolidant ja que ha tingut molta participació, hem introduït actes nous i altres els hem modificat.


Com ja és tradicional les havaneres i rom cremat han posat el punt i final a dos caps de setmana intensos de celebracions.




La presidenta de la Comissió de Festes, Maribel Martínez, ha proposat algunes novetats de cara la propera edició de Festa Major.

Maribel Martínez

Demanem més facilitats en els permisos perquè puguin venir firaires i així els infants tindran la seva Festa Major. La comissió de festes posa els inflables i l'escuma però la fira fa Festa Major.



Els organitzadors també han demanat als seus veïns que de cara l'any vinent s'animin a formar part de la comissió de festes per a rebre propostes noves i prenguin el relleu en la gestió de la festivitat florestana.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.