Les obres al subsòl de Barcelona afecten la línia 7 de rodalies de Renfe


  • Comparteix:

Estació de Renfe de Sant Cugat

Estació de Renfe de Sant Cugat

Els usuaris de la línia 7 de rodalies de Renfe, amb parada a Sant Cugat, patiran més restriccions del 3 al 16 d'agost. La instal·lació de la catenària rígida al túnel de l'estació de Plaça Catalunya obligarà als passatgers a utilitzar altres alternatives. Renfe i TMB han dissenyat plans d'informació i de contingència per intentar solucionar possibles incidències. Les obres del subsòl de Barcelona afectaran a prop de 120.000 usuaris, tot i que els talls tindran lloc durant el període estival.

Les estacions on hi haurà major afectació seran les de Sants i Plaça Catalunya. L'alternativa que hauran d'utilitzar aquells que vagin a Sant Cugat és agafar un bus de Castellbisbal a Cerdanyola i, una vegada arribin a Montcada Bifurcació, hauran d'agafar les línies 4 o 3 fins a Sant Andreu Arenal, on podran connectar amb la línia 1 del metro (Fabra i Puig) fins a la Plaça de Sants per accedir a l'estació de Sants.

Per intentar solucionar una possible incidència, les dues operadores, Renfe i TMB, han dissenyat plans d'informació i de contingència. TMB repartirà 800.000 fullets per informar sobre les restriccions de les diferents línies, pintarà els traçats per als itineraris alternatius i tindrà 12 punts d'informació mòbils. Per altra banda, Renfe augmentarà el seu personal amb 48 treballadors més per torn a les estacions amb més nombre d'usuaris afectats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.