Talls de circulació a l'agost per les obres del Fons Estatal d'Inversió Local


Temes relacionats

La remodelació de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer estarà enllestida abans del previst, segons Turu (15/jun/09)

El carrer Sant Salvador, tallat per arranjament i millora de les voreres (13/mai/09)

Canvis a les línies de bus per les obres de la nova rotonda al carrer Rovellat ( 6/mai/09)

Talls de circulació per la construcció de la rotonda entre els carrers Martorell i Rovellat (20/abr/09)

La primera fase de les obres a la rambla Jacint Verdaguer començaran el mes vinent (26/mar/09)

La primera fase de les obres a la rambla Jacint Verdaguer començaran el mes vinent (26/mar/09)


  • Comparteix:

Cartell d'una de les obres del FEIL

Cartell d'una de les obres del FEIL

Les obres del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL) afecten diverses vies de la ciutat durant l'agost. La construcció d'una rotonda al carrer Martorell i els treballs als carrers Saragossa i Barcelona, i a les voreres dels carrers Sant Salvador fins a Bergara i Diputació de la Floresta mantenen aquestes vies tallades com a mínim fins al setembre.

Els treballs de construcció de la nova rotonda entre el carrer Martorell, l'avinguda del Carril i el carrer Rovellat van començar a l'abril i durant tot el mes continuen tallades a la circulació les vies esmentades a més dels carrers Can Ganxet, Andana i l'avinguda de l'Enllaç. L'avinguda Rius i Taulet i la carretera de Vallvidrera són els itineraris alternatius proposats per anar del centre de la ciutat cap a Mira-sol i Valldoreix.

El projecte contempla la construcció d'una rotonda elíptica enjardinada, l'ampliació de voreres, la creació d'un nou tram de carril bici, una nova parada d'autobús i la renovació de senyals semafòrics. Obras i Servicios Roig és l'empresa encarregada de les obres, pressupostades en 560.000 euros.

Les obres al carrers Sant Salvador i a l'avinguda Pla del Vinyet finançades a través del FEIL van començar al maig i durant l'agost mantenen tallat el carrer Sant Salvador. Les millores permetran arranjar i millorar les voreres de les dues vies. Els treballs no afecten el trànsit de l'avinguda Pla del Vinyet ja que només s'han vallat els laterals de les vies. La circulació del carrer Sant Salvador s'ha desviat pel carrer Sant Josep.

També resten tallats al trànsit durant l'agost els carrers Saragossa, Barcelona i Vallès, i el carrer i Diputació de la Floresta, per l'arranjament de les voreres.

Paral·lelament, també s'estan duent a terme actuacions finançades pel FEIL a la rambla Mossèn Jacint Verdaguer de Valldoreix, que també segueix tallada al trànsit al llarg de l'agost. El projecte d'adequació de la rambla, que va començar a l'abril, compta amb 1.100.000 euros aportats per l'Estat i l'EMD financia 108.000 euros de redacció del projecte i direcció tècnica de l'obra.

Mapa de les obres de la rotonda del Carrer Martorell



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.