La facultat d'odontologia de la UIC ret homenatge als 200 alumnes graduats


  • Comparteix:

Més de 200 alumnes d'odontologia de la Universitat Internacional de Catalunya s'han graduat aquest dijous a la facultat de Sant Cugat. El president d'Spanair, Ferran Soriano, padrí d'aquesta promoció, ha destacat que la diferència més important entre un bon odontòleg i un de no tant bo serà el tracte humà que tinguin amb els pacients. Unes 1.300 persones han assistit a l'acte de lliurament de diplomes.

Els jardins del Campus de Sant Cugat de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) han acollit aquest dijous l'acte de graduació dels estudiants d'Odontologia del curs 2008-09. En total, s'han repartit més de 200 diplomes entre els alumnes de la llicenciatura d'odontologia i els estudiants que aquest any han cursat els màsters, residències clíniques i doctorats en odontologia que ofereix la UIC.

El president d'Spanair, Ferran Soriano, ha estat escollit com a padrí d'aquesta promoció pel seu 'caràcter emprenedor i la seva projecció internacional'. Soriano ha destacat el tracte humà com a factor decisiu per triomfar.

Ferran Soriano

La diferència entre els millors i els no tan bons estarà en el tracte amb les persones. Quan entri un pacient per la porta no heu de veure'l com un queixal, sinó com una persona.


El representant de l'alumnat de la llicenciatura d'Odontologia, Iván Santos, ha assegurat que tots els estudiants han aconseguit complir un somni que van iniciar fa cinc anys. Santos ha ressaltat que a partir d'ara hauran de demostrar tot el que han après.

Iván Santos

Deixem moltes coses enrere. Ara, ens espera un món diferent on hem de demostrar que podem amb tot.





Unes 1.300 persones han presenciat l'acte acadèmic de graduació, que ha finalitzat amb un còctel per a tots els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.