Cugat.cat tanca la temporada amb el repte assolit de posar Cugat tv a l'abast de la ciutat


Temes relacionats

Cugat tv, la televisió on line de Sant Cugat, ja és una realitat (30/jun/09)


  • Comparteix:

Mònica Lablanca als estudis de Cugat ràdio

Mònica Lablanca als estudis de Cugat ràdio

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, valora positivament la temporada del grup multimèdia, sobretot per la posada en marxa de la televisió on-line de Sant Cugat, Cugat tv. A l'octubre, el nou canal, que va començar les seves emissions per Festa Major, tindrà una festa d'inauguració oficial.

El 28 de juny d'aquest any Cugat tv donava el tret de sortida simbòlic a les seves emissions amb un pilar dels Castellers de la ciutat que van desplegar una pancarta amb el nom de la televisió on-line de Sant Cugat. Centenars de persones van donar la benvinguda al nou canal, que es pot veure per Internet, a pantalla gran i amb alta resolució, teclejant Cugat.cat/tv.

La directora del grup multimèdia, Mònica Lablanca, ha explicat que la resposta a la posada en marxa de Cugat tv ha estat molt positiva.

Mònica Lablanca

Era una aposta agoserada, portem temps treballant en fer una televisió de referència, estem realment satisfets.


Lablanca ha destacat que el nou canal s'emmarca en la línia editorial de Cugat.cat d'aprofitar les noves tecnologies per apropar més i millor informació als santcugatencs.

La directora del grup multimèdia ha fet balanç dels últims mesos i ha expressat la il·lusió per l'equip humà i el projecte de Cugat.cat, que ha explicat que no para i ja prepara la propera temporada.

Mònica Lablanca

Faig una valoració molt positiva, sinó hi ha una bona il·lusió i un bon equip darrere les coses no funcionen. No parem, a l'agost continuem, molts projectes i molta il·lusió.








A l'octubre hi haurà una festa d'inauguració oficial de Cugat tv oberta a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.