Potenciar les noves tecnologies i ser el mitjà de referència, reptes de Cugat.cat per la propera temporada


  • Comparteix:

Convertir-se en líder d'innovació tecnològica i consolidar-se com a mitjà de referència per internet a la ciutat són alguns dels reptes de Cugat.cat per la propera temporada. El grup de comunicació multimèdia vol potenciar la televisió on-line de Sant Cugat, Cugat tv, estrenada aquest any, i ampliar els seus mitjans de difusió.

Cugat.cat continuarà al llarg de la propora temporada la seva aposta pel lideratge de les noves tecnologies i per ser el mijtà de referència al municipi. Ho ha assegurat la directora del grup, Mònica Lablanca, que també espera augmentar la difusió del mitjà gràcies a internet.

Mònica Lablanca explica els reptes de futur de Cugat.cat per la propera temporada.

Mònica Lablanca

Volem que la ràdio tingui més presència a internet. També volem consolidar el diari on-line de Sant Cugat com a mitjà de referència i potenciar Cugat tv.









Cugat.cat continuarà amb la mateixa línia de treball seguida fins ara i també farà una aposta per potenciar Cugat tv amb més canals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.