Carles Martí (CAP Sant Cugat): 'No hi ha alarma social per la grip A a la ciutat'


  • Comparteix:

Entrada d'urgències del CAP Sant Cugat

Entrada d'urgències del CAP Sant Cugat

El director del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Sant Cugat, Carles Martí, afirma que, tot i que la població pregunta bastant sobre la pandèmia de la Grip A, no hi ha cap tipus d'alarma social a la nostra ciutat. Martí ha assegurat a Cugat.cat que no li consta que hi hagi cap afectat de Grip A a la nostra ciutat i declara que a partir de setembre es començaran a aplicar les mesures que dicta el departament de Salut de la Generalitat.

Martí explica que l'estat d'alarma encara no ha arribat a Sant Cugat i que els casos de grip normal que arriben al CAP són poc alarmants.

Carles Martí

De moment els casos de grip que ens arriben són mínims, no són casos preocupants


Per mitjà de reunions que el CAP realitza periòdicament, es proporciona informació i senzilles mesures de prevenció tant al personal sanitari com als ciutadans. Algunes d'aquestes mesures són rentar-se les mans, utilitzar mocadors d'un sol ús i tapar-se la boca després d'esternudar.

Pel que fa a la vacuna se sap que arribarà a l'octubre i, de moment, se subministrarà al sector de major risc, com el personal sanitari, els professionals d'ensenyament, els menor de 14 anys, els malalts crònics i les dones embarassades. Ho explica Carles Martí.

Carles Martí

Hi haurà vacunes per al personal sanitari, per als professionals d'ensenyament i per a les embarassades.


El director del CAP no garanteix que la Grip A no afecti la nostra ciutat ja que, en poc temps, s'ha convertit en una pandèmia de contagi mundial. Precisament per aquest motiu, tots els centres sanitaris segueixen estrictament les instruccions del departament de Salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.