Els tallers dels districtes a l'estiu es poden veure en un reportatge a Cugat tv


  • Comparteix:

Durant el curs es fan diferents tallers i alguns es repateixen al juliol

Durant el curs es fan diferents tallers i alguns es repateixen al juliol

Cugat tv publica un reportatge sobre els tallers i activitats que es poden fer a l'estiu als districtes de la ciutat. Durant els mesos escolars, les Planes, la Floresta i Mira-sol ofereixen activitats d'oci que tenen una continuïtat durant el mes de juliol. Cugat.cat ha conegut tres santcugatencs que hi participen i els ha seguit a les classes. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Aquest nou reportatge de Cugat.tv mostra com els tres districtes de la ciutat ofereixen tot un ventall de possibilitats per passar el temps formant-se i fent exercici.

De la mà de tres ciutadans hem conegut com es fan activitats com dansa africana, ioga i pilates. L'oferta de tallers, però, és molt més alta. La tècnica de Cultura de l'Ajuntament, Maria Farriol, explica durant el reportatge que aquest tipus de tallers d'estiu persegueixen un doble objectiu.

Maria Farriol

Són cursos que durant el curs han estat funcionant i al juliol podem fer un petit monogràfic. També és per a gent que durant el curs no ho ha fet i prova el juliol per fer-ho.




Els centres cívics dels districtes oferiran el proper curs tallers d'infància i família, a banda dels tradicionals cursos de coneixement, benestar personal, expressió i recursos. Les propostes s'amplien amb activitats més concretes per atraure nous usuaris als casals i ampliar l'oferta de lleure i formació. Al setembre s'obrirà el període d'inscripció als cursos i tallers que arrencaran a l'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.