La Plataforma 'Aturem la Guerra' convoca els ciutadans a manifestar-se a la plaça de Barcelona


  • Comparteix:

Jornada de mobilitzacions, avui, en contra de la guerra. La Plataforma local Aturem la Guerra s'ha sumat a l'aturada de dues hores feta per la UGT i torna a convocar els ciutadans a les 8 del vespre davant l'Ajuntament. La concentració comptarà amb el parlament d'un palestí i informació sobre l'objecció fiscal. Per la seva banda, els sindicats CGT i CNT han convocat una vaga general de 24 hores mentre CCOO manté l'aturada de quinze minuts a les 12 del migdia.

Jornada de mobilitzacions, avui, en contra de la guerra. La Plataforma local Aturem la Guerra se suma a l'aturada de dues hores feta per la UGT i torna a convocar els ciutadans a les 8 del vespre davant l'Ajuntament. La concentració comptarà amb el parlament d'un palestí i informació sobre l'objecció fiscal. Per la seva banda, els sindicats CGT i CNT han convocat una vaga general de 24 hores mentre CCOO manté l'aturada de quinze minuts a les 12 del migdia.
La convocatòria de vaga és diferent depenent de cada sindicat.
L'acte de protesta més important és la vaga general de 24 hores que ha convocat CGT i CNT sota el lema 'Aturem el món, per aturar la guerra'. Segons la Confederació General de Treball, l'única manera d'exercir pressió davant la guerra és la declaració d'una vaga general..

UGT, en canvi, ha convocat una aturada de dues hores per cada torn laboral dins el marc de les mobilitzacions de la plataforma Aturem la Guerra. El sindicat espera que el seguiment de la vaga sigui important a tot l'Estat.

En el cas de Sant Cugat, tot i que les darreres concentracions no han estat tant massives com al principi, s'espera que la gent continuï expressant el seu rebuig a la situació a l'Iraq. Ho ha explicat la secretària d'organització de la Federació de Serveis Públics de la UGT a la comarca, Lidiana Buixadera:

Lidiana Buixadera

Això dóna ànims, la gent fent la cassolada els dimecres, ara aquí.. Diem no a la guerra i demanem la dimissió d'Aznar


La plataforma Aturem la Guerra s'ha sumat a la iniciativa de l'UGT, i també a la concentració silenciosa que es farà a les 8 del vespre a la plaça Barcelona. Segons ha informat el portaveu Ramon Pros, el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat ha organitzat diverses activitats addicionals per a aquesta concentració:

Ramon Pros

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat serà el responsable de dur a terme l'activitat de dijous


Pel que fa a Comissions Obreres, el sindicat manté l'aturada de quinze minuts de les 12 del migdia que ve realitzant des de fa un mes amb el lema 'Els dijous per la pau'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.