El Servei d'Informació Juvenil organitza el 2n concurs de relats de viatges


  • Comparteix:

Els treballs s'han de centrar en les vacances on les coses no surten com un s'esperava

Els treballs s'han de centrar en les vacances on les coses no surten com un s'esperava

El Servei d'Informació Juvenil (SIJ) ha posat en marxa la 2a edició del concurs de relats de viatges destinat a joves d'entre 12 i 30 anys. La temàtica d'enguany són 'les vacances catastròfiques' i el certamen pretén donar forma a les inquietuds creatives dels santcugatencs. Els treballs es poden presentar fins el 14 de setembre.

Els relats s'han d'escriure en llengua catalana i han de tenir com a màxim dues pàgines de text mecanografiades a doble espai en tipografia Arial i cos 12. Els textos es poden presentar a l'adreça electrònica sij2@torreblanca.cat i a la mateixa seu del SIJ amb un sobre signat amb un pseudònim indicant les dades personals de l'autor a l'interior d'un sobre petit. En cas que el relat s'enviï per internet cal un document a part també amb les dades personals, el nom, cognom, DNI, data de naixement, correu electrònic i telèfon de contacte.

El millor relat s'endurà una bicicleta i el segon premiat, una motxilla de muntanya. El lliurament de premis serà el 21 de setembre a les set del vespre a la sala Noble del Casal de Joves TorreBlanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.