Els grups de música locals ja poden enviar maquetes a la Casa de Cultura per participar a les Barraques


  • Comparteix:

Els grups de música de Sant Cugat ja poden enviar les seves maquetes a la Casa de Cultura per participar a la quarta edició de les Barraques de Festa Major. Enguany, els organitzadors han decidit no convocar cap concurs de cartells a causa de la baixa participació de les anteriors edicions.

Fins el dia 30 de maig, el conjunts musicals locals tenen temps per enviar les seves cançons. El reglament de la comissió de Barraques, organitzadora de la festa, estipula que els participants han de presentar una maqueta, les dades del grup, un breu historial i dades de contacte.

Després que l'any passat les Barraques comptessin amb la presència de 30 grups musicals, els organitzadors estan convençuts que, enguany, aquesta marca es superarà. La comissió vol que s'apuntin formacions d'estils diferents i així garantir un cartell d'artistes que agradi a tot tipus de públic. Pel que fa a l'horari de les actuacions, hi haurà novetats. Les explica el portaveu de Barraques, Oriol Moliner:

Oriol Moliner

Aquest any volem potenciar les activitats de tarda, per aquest motiu les actuacions musicals passaran a les 11 de la nit


Pel que fa al cartell de Barraques, els organitzadors han decidit no obrir concurs de cartells. Oriol Moliner explicà els motius:

Oriol Moliner

Desprès de la poca participació del concurs de cartells dels anys anteriors, enguany es contactarà amb artistes locals


Si algú vol obtenir més informació sobre l'elaboració del cartell de Barraques, pot contactar directament amb la comissió a través de la seva adreça electrònica organitza@barraques.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.