La direcció de TVE a Sant Cugat busca un presentador mediàtic per '59 segons'


  • Comparteix:

Maria Casado en una imatge d'arxiu

Maria Casado en una imatge d'arxiu

La direcció de TVE a Catalunya, ubicada a la nostra ciutat, busca una persona mediàtica per substituir la periodista Maria Casado com a conductora del programa '59 segons'. Fons de la direcció han assegurat al comitè d'empresa que el programa que s'emet des de Sant Cugat tornarà a la graella 'quan es trobi un presentador amb una projecció pública notòria'. Maria Casado presentarà l'edició espanyola del debat televisiu, '59 segundos'.

La notícia de la marxa de la presentadora del programa català a l'estatal ha coincidit amb les protestes per la supressió de l'edició del vespre de l'informatiu en català durant l'agost. Les preocupacions del comitè d'empresa han augmentat en veure la possibilitat que la direcció elimini també el programa '59 segons' la temporada vinent.

La direcció de TVE a Catalunya, però, ha afirmat que el programa es tornarà a emetre a TVE-2 quan es trobi un presentador mediàtic, i el director del programa, Francesc Cruanyes, s'ha posat com a data de referència el 15 de setembre. La directora de TVE a Sant Cugat, Anna Maria Bordas, ha explicat que busquen algú tant a dins com a fora de casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.