Seguiment irregular a l'Ajuntament i a les empreses de l'aturada de dues hores contra la guerra


  • Comparteix:

Comissions Obreres del Vallès assegura que el seguiment de l'aturada de 15 minuts contra la guerra ha tingut un ampli seguiment a tota la comarca. Algunes empreses de Sant Cugat, com Delphy, ha seguit l'aturada de dues hores que convocava l'UGT i s'ha manifestat davant l'Ajuntament. Tot i així, el seguiment que han fet les grans empreses de les diferents convocatòries ha estat irregular a Sant Cugat.

Un bon grup de treballadors de Delphy ha seguit la convocatòria d'UGT i han fet una aturada de dues hores. En canvi, a Sharp, la vaga ha tingut una participació minoritària.

Pel que fa als treballadors municipals, des del sindicat UGT s'assegura que el seguiment de la protesta de dues hores contra la guerra ha tingut bona acceptació. Així ho assegura el delegat sindical de la Junta de Personal de l'Ajuntament, José García:

José García

Creiem que l'atuada de dues hores tindrà un seguiment important, però no ho sabem


A les 12 del migdia, prop d'un centenar de persones han fet l'aturada davant l'Ajuntament, seguint la convocatòria que, des de l'inici de l'invasió de l'Iraq, ha fet la plataforma Aturem la Guerra. Aquest dijous, però, les diferents convocatòries que han fet els sindicats pot haver provocat un cert desconcert entre els treballadors. José García ha subratllat que, tot i això, és important seguir-se manifestant contra la guerra:

José García

D'alguna manera, quan hi ha moltes aturades la gent acaba per cansar-se


La convocatòria de CGT per fer una vaga de 24 hores ha tingut un seguiment pràcticament nul a l'ajuntament, on gairebé no hi ha presència d'aquest sindicat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.