Troben un cotxe robat enfonsat al llac del Centre Comercial


  • Comparteix:

Un equip de submarinistes dels Bombers, amb el suport de la Policia Local i Protecció Civil, ha extret aquest diumenge del fons del llac del Centre Comercial un cotxe robat. El turisme va ser sostret a Ripollet ara fa set anys i els delinqüents el van llençar a la llacuna després de fer-lo servir, una pràctica habitual, segons fonts policials.

El rescat del vehicle l'han efectuat aquest diumenge al matí dos equips de submarinistes dels Bombers de la Generalitat, amb la col·laboració d'agents de la Policia Local i efectius de Protecció Civil. El cotxe el va localitzar dissabte al vespre un ciutadà que passejava per la zona i que va alertar els Bombers. El vehicle, un turisme, estava cap per avall al centre del llac i les rodes eren visibles a la superfície.

En una primera immersió, els submarinistes dels Bombers no han pogut determinar si a l'interior del vehicle hi havia alguna persona. Aquesta possibilitat s'ha descartat definitivament quan els serveis d'emergència han aconseguit treure el cotxe del llac, en una operació complexa que s'ha allargat durant més d'una hora.

Segons ha confirmat la Policia Local, es tracta d'un cotxe particular robat a Ripollet fa set anys i que els delinqüents haurien llençat al llac després de fer-lo servir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.