Cremen 4,5 hectàrees de matoll a tocar del polígon de Can Calopa


  • Comparteix:

El tall s'ha allargat durant mitja hora a la C-1413

El tall s'ha allargat durant mitja hora a la C-1413

Un incendi ha cremat aquest dimecres 4,5 hectàrees de matoll als marges de la carretera C-1413, a tocar de la riera de Rubí i del polígon de Can Calopa, al terme de Sant Cugat. Els Bombers de la Generalitat hi han desplaçat set vehicles terrestres i tres helicòpters que han participat en les tasques d'extinció de tres focus diferenciats. La circulació ha quedat tallada a un quart d'una i s'ha pogut restablir a les dues del migdia, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

L'actuació de bombers s'ha iniciat prop de dos quarts d'una del migdia un cop rebut l'avís d'una columna de fum. Ràpidament s'hi ha desplaçat la dotació dels Bombers que ha fet front per terra i aire a aquest incendi.

Ho ha explicat en declaracions a Cugat.cat, Nacho Solano, del departament de Premsa de Bombers.

Nacho Solano

Per l'extinció del foc s'ha hagut de perimetrar primer i fer front a tres focus diferenciats.



El darrer vehicle que ha participat en les tasques d'extinció de l'incendi ha arribat a la seva caserna a dos quarts de sis de la tarda, un cop extingit totalment aquest foc.

Solano ha explicat que en aquesta actuació s'ha seguit el protocol anunciat a principi de la campanya d'aquest estiu de desplaçar el major nombre de vehicles possibles des del primer moment.


Nacho Solano

Des d'aquest estiu i un cop confirmat l'incendi el que es fa és fer un primer atac contundent amb el màxim nombre de vehicles possible perquè es pugui aturar ràpidament.




Aquesta pràctica ha permès que es pogués perimetrar l'incendi només arribar al lloc dels fets i que només cremessin aquestes 4,5 hectàrees.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.