Cugat.cat és el primer portal d'informació local en català


  • Comparteix:

Cugat.cat, el quinzè diari electrònic en català

Cugat.cat, el quinzè diari electrònic en català

La web de Cugat.cat va tenir el juliol passat més de 9.500 usuaris i és el portal d'informació local en català més visitat del país. Aquesta xifra també situa Cugat.cat en el lloc número 15 del rànquing de portals informatius escrits exclusivament en català, i en el lloc 316 de webs en general de tot l'Estat espanyol. Es tracta de les primeres dades sobre Cugat.cat facilitades per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), l'organisme encarregat de medir l'audiència i la difusió dels mitjans de comunicació.

9.533 persones diferents es van connectar el juliol a Cugat.cat, des d'on s'accedeix al Cugat diari, Cugat tv i Cugat ràdio. Aquests usuaris van fer 21.871 visites, durant les quals van accedir a 59.673 pàgines diferents.

Aquestes dades converteixen Cugat.cat en el quinzè portal informatiu escrit exclusivament en català més visitat, en un rànquing que està encapçalat pel 3cat24.cat, Vilaweb.cat i l'Avui.cat. Cal destacar, però, que els 14 precedents són d'àmbit nacional o comarcal, de la qual cosa es dedueix que Cugat.cat és el primer portal d'informació local en català més visitat del país, sempre segons l'OJD. Darrere de Cugat.cat se situa el Diaridebarcelona.cat, que el juliol va tenir 5.500 usuaris i que precisament va tancar la seva edició el passat dia 31, integrant la seva redacció amb la de Barcelona Televisió.

Les dades de l'OJD també permeten relacionar els usuaris de Cugat.cat amb la població de Sant Cugat, i veure que aquests gairebé 10.000 usuaris representen un 12% de la població del municipi. Aquest percentatge és molt superior al del líder, el 3cat24.cat, que és vist per un 3% dels habitants de Catalunya.

Finalment, les dades de l'OJD indiquen que Cugat.cat rep més del doble de visites al dia durant els dies d'entre setmana que durant el cap de setmana, i que la durada mitjana d'aquestes visites és de 3 minuts i 12 segons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.