El Club Muntanyenc reprèn l'activitat amb cursos i excursions


  • Comparteix:

El CMSC té programades dues excursions al Montseny

El CMSC té programades dues excursions al Montseny

El Montseny, els Ports de Beseit, la Vall d'Aran i Andorra seran alguns dels escenaris de les caminades que el Club Munyanyenc Sant Cugat (CMSC) ha organitzat de cara a setembre. L'entitat ha obert també les inscripcions per als seus cursos, que inclouen gimnàstica rítmica, atletisme i escalada. A més, el CMSC reprèn aquest nou curs la campanya de Voluntaris per la Llengua, una iniciativa que permet als santcugatencs ajudar els immigrants a aprendre el català.

El CMSC torna a l'activitat després de les vacances amb una extensa programació de caminades i excursions que inclouen Lliors i Viladrau, al Montseny; la cresta de Troumouse, als Pirineus francesos; els Ports de Beseit, a la comarca del Matarranya; els llacs de Besiberri i Maubèrme, a la Vall d'Aran; dues etapes d'alta muntanya, a Andorra, i un tram del Camí de Sant Jaume, prop de Roncesvalles, a Navarra.

A banda, el Club ha obert les inscripcions per a les activitats del nou curs escolar, centrades en la gimnàstica rítmica i la psicomotricitat per als més petits, l'atletisme per a totes les edats i l'escalada per a tots els nivells, que inclouen pràctiques al rocòdrom del centre i diverses sortides.

L'entitat també reinicia aquest setembre la campanya de Voluntaris per la Llengua, que consisteix en conversar una hora a la setmana amb persones que estan aprenent el català perquè agafin pràctica i perdin la por a utilitzar-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.