Comença la matriculació a l'Escola Oficial d'Idiomes


  • Comparteix:

Web de l'EOI a Sant Cugat

Web de l'EOI a Sant Cugat

Obert el procés de matriculació a l'Escola Oficials d'Idiomes (EOI) de la ciutat. Els nous alumnes poden fer la preinscripció fins al 3 de setembre a Internet o bé de forma presencial al centre on vulguin matricular-se el 2 o 3 de setembre. A la web Eoisantcugat.cat, les persones que s'hi vulguin inscriure podran trobar la informació per a la matriculació.

Aquells alumnes que volen incorporar-se a un curs que no sigui primer i que no tenen cap dels títols acreditats per poder accedir-hi hauran de fer un test de nivell que els adjudicarà el curs on s'hi ha d'incorporar. El 4 de setembre s'informarà a través del web del lloc i l'hora on cada inscrit haurà de fer el test, que es faran entre el 7 i el 9 de setembre. Els resultats per saber si l'alumne té plaça es coneixeran el 14 de setembre a través del mateix web de la preinscripció. Posteriorment, a partir del 16 de setembre, aquells que hagin obtingut plaça podran formalitzar la matriculació definitiva.

La resta d'alumnes, aquells que ja estaven estudiant durant el curs 2008-2009 en la mateixa EOI, haurà de matricular-se presencialment el dia que el seu centre els especifiqui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.