Consol Torrente demana a les administracions que la crisi no serveixi com a excusa per oblidar els malalts


  • Comparteix:

L'AVAN té la seu a Terrassa però una forta presència a Sant Cugat

L'AVAN té la seu a Terrassa però una forta presència a Sant Cugat

La santcugatenca Consol Torrente, vocal de l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) i afectada de Parkinson, reclama que la crisi no provoqui un oblit dels afectats per malalties neurològiques. En aquest sentit, demana que les administracions no dediquin només els esforços als bancs, al sector de l'automòbil i als aturats, sinó que també destinin recursos a l'aplicació de la llei de dependència i a la inclusió de la rehabilitació dins les prestacions de la Seguretat Social.

L'AVAN ha denunciat freqüentment que les administracions no dediquen prou recursos als afectats per malalties neurodegeneratives, i en l'actual context de crisi econòmica Consol Torrente tem que aquesta situació continuï així o fins i tot empitjori.

Segons Torrente, vocal de l'AVAN i afectada de Parkinson, la crisi no es pot convertir en una excusa per desatendre la gent necessitada, per la qual cosa considera que no només no s'han de congelar les ajudes, sinó que s'han d'augmentar,

Són declaracions a Cugat.cat.

Consol Torrente

No es que ens treguin ajudes, és que no ens en han donat mai. El que demanem és que la rehabilitació entri per la Seguretat Social.


Properament, l'AVAN participarà en una trobada a Lloret de Mar per intercanviar experiències entre malalts i elaborar estratègies per reclamar més atenció de les administracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.