Els partits es feliciten per les noves dades d'audiència de Cugat.cat


Temes relacionats

Recoder veu excepcional que Cugat.cat sigui el portal d'informació local més visitat ( 1/set/09)

Cugat.cat és el primer portal d'informació local en català (27/ago/09)


  • Comparteix:

Imatge de Cugat diari, de Cugat.cat

Imatge de Cugat diari, de Cugat.cat

Els grups polítics municipals valoren molt positivament les primeres dades sobre Cugat.cat facilitades per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD). L'organisme encarregat de medir l'audiència i la difusió dels mitjans de comunicació xifra en 9.500 els usuaris que Cugat.cat va tenir el juliol passat i el situa com el portal d'informació local en català més visitat del país. Els portaveus municipals destaquen la integració del mitjà a la ciutat i l'ús de les noves tecnologies per part dels santcugatencs.

El membre de CiU Jordi Puigneró considera que l'aposta de Cugat.cat per les noves tecnologies és clau per consolidar-se com un mitjà de referència.

Jordi Puigneró

El fet d'apostar per les noves formes de comunicació fa que el projecte de Cugat.cat sigui l'estratègia correcta per ser el mitjà de referència de la ciutat.



El portaveu del PSC, Salvador Gausa, assegura que les dades demostren l'alt grau de familiarització dels santcugatencs amb les noves tecnologies, i aposta perquè es continuï en la mateixa línia.

Salvador Gausa

Des del punt de vista del servei públic i la proximitat amb els ciutadans hi ha molt camp per recórrer. Això s'ha d'ampliar.



El portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, ha destacat també que Sant Cugat està per sobre de la mitjana en l'ús d'internet, per la qual cosa Cugat.cat pot penetrar més entre el seu públic.

Xavier Boix

Els que treballen a Cugat.cat són professionals i el seu producte, centrat a la ciutat, interessa a la ciutadania.



La portaveu popular, Berta Rodríguez, considera que l'aposta de Cugat.cat per les noves tecnologies és una forma trencadora d'acostar la informació a la ciutadania.

Berta Rodríguez

Des de la seva fundació, Cugat.cat és una manera de fer arribar a la ciutadania la informació de forma trencadora.



El portaveu d'ERC, Raül Grangé, considera que Cugat.cat representa una excepció dins un panorama de mitjans de comunicació excessivament polititzats.

Raül Grangé

La base de la democràcia és la participació, i per la participació és necessària la informació. Cugat.cat és plural.



L'OJD també posiciona Cugat.cat en el lloc número 15 del rànquing de portals informatius escrits exclusivament en català, i en el lloc 316 de webs en general de tot l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Es evident que no podem aturar el rellotge de la tecnologia pero també és important el de continguts. Felicitats a tots els profesionals que ho fan possible

Àlvar. Enviat el 1/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.