Els comerciants asseguren que les rebaixes han anat millor del que esperaven, tot i un descens de vendes


  • Comparteix:

La crisi ha afectat menys de l'esperat les vendes durant les rebaixes d'estiu. Els comerciants asseguren que han notat poca diferència amb l'any passat, tot i que admeten que hi ha hagut una baixada. De totes maneres, expliquen que durant com a mínim una setmana seguiran els descomptes i les promocions per acabar de vendre els estocs i liquidar els productes de temporada.

Els comerciants de la ciutat esperaven que la crisi influís molt més durant el període estival de rebaixes, que finalment s'ha tancat força satisfactòriament. Les botigues de roba, que són les que més s'aboquen a oferir descomptes, no han notat una gran baixada, tot i que han venut menys que l'any passat.

Escoltem representants de les botigues Vade Retro, Nino Álvarez i Bo3 en declaracions a Cugat.cat.

Comerciants

Els primers quinze dies van anar bé, després va baixar. / Ho hem salvat, només ha baixat una mica. / En global ha anat bé.



La Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat xifra entre un 5 i un 7% el descens de vendes respecte l'any passat. El president de l'entitat, Josep Lluís Galvany, en fa un balanç a Cugat.cat.

Josep Lluís Galvany

La valoració no és gaire bona perquè ha estat un any més fluix que l'anterior.




Tot i que el període oficial de rebaixes ja s'ha acabat, molts comerciants continuaran oferint productes a preus més baixos durant una o dues setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.