Troben 80 quilos de cocaïna en un camió robat a Sant Cugat


  • Comparteix:

La detenció l'ha dut a terme la Guàrdia Urbana de Barcelona

La detenció l'ha dut a terme la Guàrdia Urbana de Barcelona

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha interceptat aquest dimarts al vespre un carregament d'uns 80 quilos de cocaïna en un camió que poques hores abans havia estat robat a punta de pistola a Sant Cugat. Els dos homes que conduïen el vehicle han estat detinguts i la policia investiga la càrrega del camió, ja que sospita que encara pot contenir més droga.

Els Mossos d'Esquadra van avisar la Guàrdia Urbana que a les set de la tarda dos individus havien robat un camió a Sant Cugat perquè estiguessin atents si el localitzaven a Barcelona. Una patrulla que operava a la zona alta el va localitzar al cap de poc, i després d'un intent de fuga d'un dels dos ocupants, que ha provocat lesions a un agent, tots dos han estat detinguts.

Escoltem el sergent de la Guàrdia Urbana en declaracions a Catalunya Ràdio.

Sergent Guàrdia Urbana

Hem confirmat que provenia d'Amèrica del Sud, hem demanat la unitat canina perquè ho inspeccionés, i el resultat ha estat positiu.


La sospita que es tractava d'alguna cosa més d'un robatori ha portat a la Guàrdia Urbana a utilitzar gossos policia, que han trobat amagats entre la càrrega del camió uns 80 quilos de cocaïna. La policia investiga si encara hi ha més droga, ja que els gossos van assenyalar la totalitat de les caixes que duia el camió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.